Передзвоніть мені
Товарів: 0
Сумма:

MAGIC MAZE найбільш інноваційна гра 2017 р.

На минулій виставці настільних ігор в Ессені компанія Internationale Spieltage спільно з адміністрацією міста Ессен заснували абсолютно нову настільну премія InnoSPIEL, яка зазначає гри, з інноваційними розробками.

У кваліфікований склад журі конкурсу увійшли настільні критики, дизайнери, блогери, видавці та власники спеціалізованих магазинів, які спочатку визначили трійку ігор номінантів:  Fabled Fruit, Magic Maze (Магомаркет) і LYNGK, а під час самої виставки - 25 жовтня 2017 р., оголосили лауреата премії.

 

Отже, самій інноваційної грою 2017 року визнана, вже полюбили в Україні настільна гра Magic Maze (Магомаркет) Каспера Лаппа.

В двох словах про гру

Magic Maze – одна з кращих настільних ігор, що проходять у режимі реального часу. При повній тиші, яка повинна панувати під час партії, по справжньому літають іскри з очей учасників, емоції переповнюють, а виплеснути їх забороняють правила (усмішка). Гравці знаходяться в постійній напрузі і вивченні плану магазину в пошуках правильного рішення і колективного взаєморозуміння. За рахунок мовчання і відліку реального часу, гравці занурюються в атмосферу справжнього пограбування.

У 2017 році Magic Maze також номінувався і на Гру Року в найпрестижнішій настільної премії Spiel Des Jahres, і нехай вона так і залишилася номінантом, гра заслуговує найвищих похвал!

Magic Maze
Немає в наявності
980 грн
8+
5 - 15
1 - 8
Sit Down! / 2017

Комментарии

Ваше Имя:


Ваш комментарий: