Передзвоніть мені
Товарів: 0
Сумма:

Сайт Дому Ігор відтепер доступний українською мовою!

Здійснилось! Дім Ігор нарешті став двомовним інтернет-магазином! Якщо не вірите, просимо поглянути вгору сторінки, де гордо розміщений наш довгоочікуваний перемикач мов! (Тут має бути задоволений смайлик в чорних окулярах із жовто-синім прапорцем).

Минулого четверга і навіть ще в п’ятницю всі співробітники магазину Дім Ігор танцювали гопака! Одна частина людей від радості, а інша танцювала перед моніторами, щоб опублікування української версії пройшло максимально коректно і вдало!

Звичайно, ще і досі ми знаходимо і виправляємо деякі невеликі помилки, проте цілком можемо відзвітувати, що українська версія сайту відкрита.

Дім Ігор став двомовним сайтом
Ось тут ви знайдете перемикач в десктопній версії і в мобільній версії сайту

Якщо не враховувати період часу, протягом якого ми виношували цю ідею, то сам процес перекладу сайту відбувався майже рік. До нього було залучено всіх наших працівників і навіть членів їх родин, а також неймовірно приємно, що допомогти із перекладом відгукнулись і наші постійні клієнти. Всім-всім величезна подяка!

Ми намагались підійти до перекладу сайту повністю, не обмежуватись перекладом лише оболонки, тому сам процес затягнувся так надовго. Проте, ми розуміємо, що в текстах, описах ігор ще залишилися помилки… Просимо вас не сильно кидати в нас камінням, якщо знайдете такі. Як ми вже зазначили, перекладали самостійно, майже без допомоги професійних перекладачів. Тому як вийшло, так і вийшло, але ми старалися (посмішка). Будем дуже вдячні, якщо про знайдені помилки ви повідомите нас на e-mail, або в коментарях до цієї новини.

З любов’ю і повагою, команда інтернет-магазину Дім Ігор.

Комментарии

Володимир 07 жовтня 2019
Чудова робота! Дуже дякую усьому колективу Дому Ігор! Ви круті!
 
Max 09 жовтня 2019
Тепер ще треба зробити листи, які ви присилайте про нові надходження, українською)))
 
Віктор 22 жовтня 2019
Чудово взагалі, молодці!)
Ще б дуууууже хотілось, щоб сайт зберігав сесію попереднього переходу довше і не збивав через деякий час мову з української на російську.
Та і взагалі - було б круто якби ви зробили стартовою саме українську версію :)
 
Max 22 листопада 2019
NEMESIS
Незабаром вижили починають вловлювати якісь шуми і звуки…
За сюжетом вижили члени екіпажу борються з космічними прибульцями.
При переміщенні персонажі створюють шум, привертає чужих.
 
Ваше Имя:


Ваш комментарий: